Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Bloakes opent inschrijving voor Goede Doelen Monitor

2 december 2020

Deze maand gaat de Goede Doelen Monitor van marktonderzoeker Bloakes van start. Alle organisaties die nieuwsgierig zijn naar hoe hun goede doel te boek staat in de hoofden van donateurs en willen weten hoe ze het aantal donaties kunnen verhogen kunnen zich inschrijven.

Bloakes logo.
Bloakes logo.

door Redactie Vf

Deelnemers kunnen ieder kwartaal rekenen op een rapport dat inzicht geeft in de positie het goede doel, met adviezen over het verbeteren van de werkwijze. Ieder kwartaal krijgt een ander thema de aandacht. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder de gemiddelde consument in Nederland, aldus Bloakes.

Goede doelen kunnen zich ook inschrijven voor het premium-programma, dat meer inzicht geeft in de ontwikkeling van de organisatie. Dan wordt er bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan aparte segmenten, zoals specifieke campagnes of leeftijdsgroepen.

Inschrijven kan via de website van Bloakes.

Meer over Bloakes Marktonderzoek

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close