Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Martijn van Klaveren wordt Directeur Communicatie bij Novamedia

Personalia

25 november 2020

Novamedia International heeft Martijn van Klaveren benoemd als Directeur Communicatie en Stakeholder Engagement. Hij was de afgelopen elf jaar Hoofd Communicatie van Novamedia en de Nationale Postcode Loterij.

Martijn van Klaveren.
Martijn van Klaveren. © Roy Beusker Fotografie

door Redactie Vf

Van Klaveren studeerde civiel recht aan de Universiteit Leiden en startte zijn carrière als advocaat op het gebied van intellectueel eigendomsrecht. Daarna werkte hij ongeveer tien jaar aan verschillende televisieprogramma’s, onder meer als eindredacteur, regisseur en tenslotte als uitvoerend producent bij productiehuis SkyHigh TV. Hij stapte in 2010 over naar de Nationale Postcode Loterij.

Novamedia heeft de openstaande positie die van Klaveren achterlaat al ingevuld. Ernst Moeksis, associate partner van het communicatieadviesbureau Van Luyken, wordt Hoofd Communicatie ad interim. Hij is ondernemer is ruim dertig jaar actief in de communicatiesector.

Meer over PostcodeLoterij Novamedia Martijn van Klaveren

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close