Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

11e Leergang Nalatenschappenwerving en Training Nalaten en Cultuur starten januari 2021

16 november 2020

Nalatenschappenadviseur Arjen van Ketel start op 28 januari 2021 met de volgende jaarlijkse leergang Werving nalatenschappen. Ook is er aankomende januari een driedaagse training nalatenschappenwerving, speciaal voor cultuurorganisaties.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Lina Trochez - Unsplash

door Redactie Vf

11e leergang Nalatenschappenwerven

De leergang met zes lesdagen en twee coachingssessies is een absolute aanrader voor iedereen die professioneel nalatenschappen wil gaan werven. De leiding is in handen van Arjen van Ketel, samen met andere docenten verzorgt hij een volledig en breed programma. Grote organisaties leiden hier hun medewerkers Nalatenschappen op en ook ervaren fondsenwervers uit middelgrote organisaties uit de charitatieve en de culturele hoek gebruiken deze opleiding om zich te specialiseren. De aanmelding is nu open en de leergang start op 28 januari 2021.

Wanneer je inschrijft voor 1 december geldt de vroegboekkorting. Mocht jezelf willen deelnemen, of een collega willen interesseren, of lezen hoe anderen de leergang beoordelen, vraag dan het volledige programma en prijzen aan door een mail te sturen naar Paulien.

Driedaagse Training Nalaten en Cultuur

De driedaagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur voor cultuurorganisaties wordt gegeven door Arjen van Ketel in samenwerking met Fusien Verloop en Marischka Leenaers. Deze intensieve en inspirerende training richt zich op senior fondsenwervers uit de Cultuursector. Als onderdeel van de training maak je een beknopt plan van aanpak voor jouw organisatie en oefen je gesprekstechnieken. De training start in januari 2021. Ook over deze training is meer informatie te verkrijgen via Paulien. 

Meer over Kennis Nalatenschappen Arjen van Ketel Leergang Nalatenschappen Training

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close