Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nieuwe bedrijfsidentiteit en directeur consultancy voor Daryl Upsall International

Kort & Goed Personalia

12 november 2020

Na twintig jaar actief te zijn in de internationale non-profit sector heeft Daryl Upsall een nieuwe bedrijfsidentiteit gelanceerd. Het advies- en recruitmentbedrijf heet vanaf nu Daryl Upsall International. ‘Het nieuwe merk stelt ons in staat om met één stem met onze klanten en de sector te praten.’ Verder heeft consultingstak een nieuwe algemeen directeur en is de website van het bedrijf volledig vernieuwd.

Het nieuwe logo van Daryl Upsall International (2020).
Het nieuwe logo van Daryl Upsall International (2020).

door Redactie Vf

De nieuwe identiteit geeft de breedte en internationale karakter van ons werk om onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de wereld. De afgelopen twee decennia bood het bedrijf ondersteuning en advies aan honderd van ’s werelds bekendste internationale non-profits en VN-agentschappen in meer dan zestig landen. Ondertussen hielp de wervingstak bij het rekruteren van 661 werknemers voor 221 verschillende organisaties. Het bureau kreeg hulp bij de vernieuwing van het Britse creatief bureau UP. 

‘Onze klanten komen steeds vaker naar ons toe met verschillende behoeften bij het investeren in groei en uitbereiding van hun fondsenwervingsbehoeften. Nu kunnen we volledig geïntegreerde oplossingen bieden. Het nieuwe merk, Daryl Upsall International, maakt dat duidelijk,’ aldus Upsall. 

Emily Bracken nieuwe algemeen directeur consulting

Tegelijkertijd is Emily Bracken benoemd tot nieuwe algemeen directeur van de consultancy-tak van het bedrijf. Zij zal leiding gaan geven aan het internationale team. Bracken was al tien jaar actief voor het bureau en was directeur van de afdeling strategie en analyse. Verder heeft ze ervaring als consultant bij Deloitte en Accenture, waar ze klanten ondersteunde die internationale en nationale groei wilden realiseren en de haalbaarheid van grote investeringen in infrastructuur doorrekende.

Bracken studeerde bedrijfskunde en marketing aan de University van Dayton (OH) en behaalde een Mastertitel in Internationale Ontwikkeling aan de George Washington University in Washington DC.

‘Ik ben trots dat ik een fantastisch team van consultants mag leiden, die mogen helpen bij het vergaren van informatie waarmee non-profits slimme beslissingen over groei kunnen maken,’ zegt Bracken. ‘Fondsenwerving wordt steeds competitiever en we zien duidelijk dat organisaties professioneel en scherp moeten zijn in hun aanpak om de resultaten te behalven die nodig zijn om hun missie te ondersteunen. Ons team speelt een belangrijke rol bij het helpen van organisaties om binnen deze context hun potentieel te bereiken.’

Emily Bracken, algemeen directeur consultancy Daryl Upsall International. (C) darylupsall.com

Meer over Daryl Upsall Adviesbureau Consultancy Daryl Upsall International Emily Bracken

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close