Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Aimée Romme nieuwe eindverantwoordelijke bij stichting Met je Hart

Personalia

6 november 2020

Aimée Romme is per 1 november de nieuwe directeur van Stichting Met je Hart. Zij neemt daarmee de positie van Sabine Pool over. Romme is sinds 2016 betrokken bij de organisatie tegen eenzaamheid.

Aimée Romee, nieuwe directeur van Met je Hart.
Aimée Romee, nieuwe directeur van Met je Hart. © Met je Hart

door Redactie Vf

Romme studeerde marketing en commerciële economie in Den Bosch voordat ze aan de slag ging bij onder andere ABN AMRO en RWC Opleidingen. De organisatie van Met je Hart is haar niet onbekend: in 2016 startte ze als teamcoördinator in Den Bosch en Vught en sinds begin dit jaar zet ze zich als Accountmanager Fondsenwerver en Partnerships in. Nu maakt ze dus de volgende stap.

‘Mijn hart verloor ik vrijwel direct aan deze mooie stichting en ik voelde mij vereerd dat ik in de zomer door het bestuur werd benaderd voor de rol van directeur’, reageert Romme op haar aanstelling. Ook het bestuur is blij met de benoeming: ‘Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met Aimée de groei gaan realiseren die wij als stichting ambiëren,’ zegt bestuursvoorzitter Sander Graft.

Meer over Eenzaamheid Aimée Romme Stichting Met je Hart

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close