Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Reactie & Respons gaat verder als Donation Company

Kort & Goed

20 oktober 2020

Telefonische fondsenwerving-specialist Reactie & Respons (R&R) heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Vanaf deze week gaat het bedrijf door het leven als Donation Company en heeft het een nieuwe website gelanceerd. ‘Het is een naam die de lading van onze werkzaamheden nog veel beter dekt en past bij onze internationale activiteiten,’ aldus directeur Daan Breij op zijn LinkedIn-pagina.

Reactie&Respons gaat per oktober 2020 Donation Company heten.
Reactie&Respons gaat per oktober 2020 Donation Company heten.

door Marijn Thijs

Hoewel het bedrijf een nieuwe naam heeft, zal er niets veranderen aan het werk dat zij doet voor goede doelen in Nederland en daarbuiten. Breij laat weten dat het bureau de afgelopen zomer een ‘zeer ervaren groep fondsenwervers met twintig jaar ervaring’ aan het team heeft toegevoegd.

Reactie & Respons startte 25 jaar geleden in Amsterdam en trachtte daarna telefonische fondsenwerving te ontwikkelen en perfectioneren met innovatieve campagnes. Het bedrijf maakt deel uit van een Europees samenwerkingsverband met partnerbedrijven in Berlijn en Madrid. In de zomer trok R&R-oprichter Henk Smit zich terug uit de dagelijkse leiding. Daan Breij is sinds 1 juli zijn opvolger.

‘Wij zien de toekomst met heel veel vertrouwen tegemoet. Wij blijven werken vanuit plezier, helpen elkaar en benutten de kracht van eenieder,’ aldus Breij.

Meer over Telemarketing Telefonische fondsenwerving Goede Doelen Daan Breij Donation Company Henk Smit Reactie&Respons

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close