Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

GivingTuesdayNL: ‘Deel je goede doel tijdens Instagram-takeover'

19 oktober 2020

In voorbereiding op de tweede editie van Giving Tuesday in Nederland (dit jaar op dinsdag 1 december), zal het team van GivingTuesdayNL op woensdag 28 oktober het internationale Instagram-account van de beweging voor een dag overnemen. Het team biedt deelnemers daarmee de kans om zichzelf voor te stellen aan een publiek van meer dan 75.000 volgers.

Het logo van Giving Tuesday NL.
Het logo van Giving Tuesday NL.

door Redactie Vf

Video insturen 

Iedereen die meedoet aan GivingTuesday 2020 en is ingeschreven op de daarvoor bestemde kaart, kan meedoen aan de takeover. Het team vraagt deelnemers om in het Engels een korte, liggende (landscape) videoboodschap te delen over wie ze zijn en waar ze als non-profit aan werken. Op de bewuste dag zal GivingTuesdayNL de ingestuurde video’s delen als Instagram Story met het internationale Instagram-account.

Deelnemers kunnen hun video’s ook in het Nederlands maken. In dat geval wordt de video gedeeld via het Nederlandse account. Ook bestaat er de optie om een uitgebreidere video te sturen via YouTube of Vimeo.

De video kan ingestuurd worden via deze pagina. Daar legt initiatiefnemer Jordan van Bergen ook uit hoe het er op woensdag 28 oktober aan toe zal gaan. 

Meer over Social Media Instagram GivingTuesday Jordan van Bergen Actiedag GivingTuesdayNL

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close