Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Veleda lanceert eerste online videotraining fondsenwerving via Sparkle Academy

5 oktober 2020

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Veleda heeft het adviesbureau al hun kennis over fondsenwerving op video gezet. In de training ‘Fondsen werven met hoofd en hart’ van Sparkle Academy komt de basis van fondsenwerving in ruim vijf uur content aan de orde. Daarmee komen de tips en tricks van fondsenwervingsadviseurs beschikbaar, die de deelnemers vervolgens in hun eigen tempo kunnen bekijken.

Logo van Sparkle Academy.
Logo van Sparkle Academy.

door Redactie Vf

In vijf modules met elk drie sessies leidt Petra Hoogerwerf de deelnemer door alle stappen die je nodig hebt om een succesvol te zijn op het gebied van fondsenwerving. De training begint bij de principes van fondsenwerving hoe je het beste impact realiseert en het belang van vertrouwen, om vervolgens door te stomen naar de meer uitvoerende stappen. In de laatste modules komt onder andere fondsen werven bij particulieren, bedrijven, fondsen en overheden aan bod, alsmede het opzetten van campagnes en hoe je impact evalueert.

In deze video licht Petra al een tipje van de sluier op. Meer informatie over de training en aanmelden kan via de site van Sparkle Academy.

Lezers van het Vakblad fondsenwerving kunnen de training met korting bestellen. Klik hier en log in om je kortingscode te bekijken

Meer over Kennis Petra Hoogerwerf Veleda Fondsenwerving Sparkle Academy Training Videotraining

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close