Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Oktober is dit jaar Wilde Ganzen-Partinmaand

Kort & Goed

1 oktober 2020

Dit jaar pakken Wilde Ganzen en Partin uit met hun samenwerking: ze organiseren niet één dag, maar een hele maand vol webinars en lezingen over onderwerpen die relevant zijn voor kleine en grotere goede doelen. Cabaretier Najib Amhali trapt de Wilde Ganzen-Partinmaand aanstaande zaterdag af als hij vertelt over zijn eigen Najib Foundation.

door Redactie Vf

De organisaties hebben een uitgebreid programma opgetuigd met gesprekken over Particuliere Initiatieven (PI), maar ook sessies over vrijwilligers, leidinggeven, nalatenschappen en verschillende casestudies.

Zaterdag 3 oktober, na de eerste sessie met Najib Amhali, zijn er presentaties te volgen over digitale transformatie, samenwerkingen met vermogensfondsen en fondsenwerving. Sara Kinsbergen van de Radboud Universiteit (Nijmegen) geeft een inkijkje in de resultaten van haar laatste onderzoek naar Particuliere Ontwikkelingsinitiatieven.

Op 30 oktober wordt de Wilde Ganzen-Partinmaand afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Wilde Ganzen-actie ‘Een Thuis voor Ieder Kind’. 

Deelname is gratis en de registratie is nu geopend. De webinars zijn later ook op de site van de Wilde Ganzen – Partinmaand te bekijken.

Het volledige programma vind je ook op deze website. 

Meer over Partin Wilde Ganzen Webinar Evenementen Wilde Ganzen-Partinmaand

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close