Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gratis virtueel congres over ontwikkelingen F2F-werving door coronacrisis

23 september 2020

Face-to-face (F2F) fondsenwerving moet zichzelf in tijden van anderhalve meter afstand opnieuw uitvinden. Er zijn nieuwe technieken en voorzorgsmaatregelen te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen te bestrijden. Het Internationale F2F Congres comité houdt daarom op donderdag 5 november een gratis virtueel congres om zowel beleidsmakers als wervers bij elkaar te brengen. De registratie voor het evenement is vanaf vandaag geopend. 

Logo van het F2F fondsenwervingscongres van 5 november 2020.
Logo van het F2F fondsenwervingscongres van 5 november 2020. © F2F Fundraising

door Marijn Thijs

De sessies worden gepresenteerd door de Oostenrijkse fondsenwervingskoepel Fundraising Verband Austria (FVA) en worden zowel ’s ochtends als ’s middags gehouden. In de vier geplande panels wordt er gesproken over de wereldwijde stand van zaken, de nieuwe ontwikkelingen en welke methodes het meeste succes opgeleverd hebben. Het programma wordt op dit moment ontwikkeld door een groep experts in face-to-face fondsenwerving, waaronder consultant Daryl Upsall en Elsbeth de Ridder (Save the Children International).

'Belangrijk om nu te spreken'

Directeur Günther Lutschinger van FVA: ‘Het is fascinerend om te zien hoe snel het F2F fondsenwervingsklimaat de afgelopen maanden veranderd is. Fondsenwerven met beschermende maskers en contactloos betalen wordt steeds meer de norm. Maar we zien ook innovatie in het veld. Na zoveel verandering is het des te belangrijker dat ervaren leiders een mogelijkheid hebben om samen te komen en over nieuwe ideeën kunnen discussiëren. Op die manier kunnen we waarborgen dat F2F een levendig en vitaal kanaal kan blijven waar veel non-profits op kunnen vertrouwen.’ 

Het evenement is het vervolg op de Global F2F Summit van 3 juni, waar ruim duizend fondsenwervende specialisten aan meededen, en wordt ondersteund door het EFA en UK Fundraising. Het congres is, mede door sponsoren Formunauts, DialogDirect en ONG Conseil, gratis voor deelnemers.

Meld je aan als panellid?

De organisatie is nog op zoek naar F2F-fondsenwerving experts die als panellid willen fungeren. Zij kunnen zich aanmelden via de FVA voor donderdag 1 oktober.

Meer over Congressen Kennisplatform F2F Fundraising Face-to-face

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close