Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Oranje Fonds maakt met digitale pubquiz Burendag op afstand makkelijker

Kort & Goed

17 september 2020

Gezellig met je buren in contact komen voor de 15e editie van Burendag, iedere vierde zaterdag in september georganiseerd door het Oranje Fonds; het kan nog steeds. Misschien is het dit jaar door de pandemie zelfs nog belangrijker om je buren goed te kennen. Daarom organiseert het Oranje Fonds dit jaar voor het eerst een digitale activiteit toe aan het programma. Zaterdag 26 september om 19.30 uur start de online Burendag Pubquiz.

Oranje Fonds en Douwe Egberts organiseren samen Burendag.
Oranje Fonds en Douwe Egberts organiseren samen Burendag.

door Redactie Vf

‘Vier het veilig, vier het voor de deur’ is het thema van deze pandemie-editie van Burendag. Op dit moment hebben bijna 4000 buurten zich aangemeld en activiteiten georganiseerd dit binnen de RIVM-richtlijnen passen. Denk daarbij aan bingo voor de deur, een spelletjesmiddag voor de jeugd of een gezamenlijke fietstocht.

De pubquiz die in de avond wordt georganiseerd is volledig online en daarbij ook toegankelijk voor buurtgenoten die liever thuisblijven of in quarantaine zitten. Mensen die deel willen nemen kunnen een team maken met hun buurt. Uiteindelijk maken de vijftig beste teams kans op een cadeaupakket van mede-organisator van Burendag Douwe Egberts.

Burendag

Dit jaar organiseert het Oranje Fonds de Burendag voor de vijftiende keer. De dag ontstond in 2006 vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger zijn als buren elkaar kennen. Tienduizenden buurten deden de afgelopen jaren mee.

Meer over Oranje Fonds Coronavirus Evenementen Actiedag Burendag

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close