Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Fonds Gehandicaptensport houdt gesponsorde loterij als vervanging evenementen

2 september 2020

Om de door de coronacrisis vervallen evenementen te compenseren organiseert het Fonds Gehandicaptensport de ‘Grote Droomloterij’. Deelnemers steunen sporters met een handicap door twee euro per lot neer te tellen. Er zijn honderden prijzen te winnen, voornamelijk mogelijk gemaakt door partners die het Fonds een warm hart toedragen.

De Grote Droomloterij van Fonds Gehandicaptensport.
De Grote Droomloterij van Fonds Gehandicaptensport. © https://www.degrotedroomloterij.nl/

door Redactie Vf

Een eigen grootschalige loterij, dat is nog niet eerder gebeurd, zegt manager partnerships Jan Knaap. ‘Zeker niet op deze manier. Spannend is het wel, maar niet bewegen en stilzitten is voor ons, onze doelgroep en onze partners geen optie.’

De loterij is in het leven geroepen doordat veel evenementen niet door konden gaan. Fonds Gehandicaptensport was bijvoorbeeld betrokken bij de Invictus Games, de Special Olympics Nationale Spelen, het KLM Open golftoernooi en de start van de Vuelta de España die in Nederland zou starten. Knaap: ‘We zijn gedwonen om nieuwe, alternatieve vormen van fondsenwerving te ontwikkelen. Om ook dit jaar de toezeggingen naar onze beneficianten te kunnen nakomen, te meer daar de sporter met een handicap nu extra beperkingen ondervindt op zowel sportief als sociaal gebied.’

De loterij gaat vanaf dinsdag 1 september van start. De prijzenpot bestaat onder andere uit vakantie bij Droomparken, een jaar lang rijden in een nieuwe Toyota, gesigneerde sportitems en een all-in reis naar Liverpool om daar een wedstrijd op Anfield te zien.

Meer over Fonds Gehandicaptensport Sponsoring Fondsenwerving Loterij Evenementen De Grote Droomloterij

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close