Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Laura Koppenberg aan de slag als algemeen directeur Dream4Kids

Personalia

24 augustus 2020

Stichting Dream4Kids krijgt per 1 september een nieuwe algemeen directeur: Laura Koppenberg. Zij werkte eerder als organisatie-adviseur en organisatorisch leider bij Stichting Cliniclowns. Koppenberg volgt Willy van der Luit op die de afgelopen maanden als interim-directeur fungeerde, nadat Heidi Bunicich in mei afscheid van de stichting nam.

Laura Koppenberg.
Laura Koppenberg. © Stichting Dream4Kids

door Redactie Vf

Naast actief te zijn geweest in de goededoelensector is ze ook bekend met de Hilversumse media. Ze werkte in de Mediastad voor onder andere NPO Radio 2 en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Als algemeen directeur wil Koppenberg zich met man en macht inzetten voor Dream4Kids: 'Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en samen met het team en de vele vrijwilligers het mooie, belangrijke werk verder uit te bouwen. Ons doel is om alle kinderen tussen de zes en twaalf jaar met een trauma een fantastische Droomdag te bezorgen, waardoor ze weer met vertrouwen en moed naar de toekomst durven kijken.'

Voorzitter van het Dream4Kids-bestuur Tialde Postma kijkt uit naar de samenwerking. 'Haar ervaring op het gebied van goede doelen en fondsenwerving en haar betrokken en doortastende persoonlijkheid maken haar tot de juiste persoon om Dream4Kids naar een volgende fase te brengen.

In elke schoolklas zitten gemiddeld één à twee kinderen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en dat effect werkt nog jarenlang door, blijkt ook uit onderzoek van de Radboud Universiteit.

Meer over Directeur Laura Koppenberg Stichting Dream4Kids

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close