Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakdag fondsenwerving uitgesteld

Kort & Goed

20 augustus 2020

Op 12 maart moesten we helaas aankondigen dat de Vakdag fondsenwerving 2020 niet kon plaatsvinden vanwege het verbod op evenementen van die omvang. Gelijktijdig lieten we je weten dat de Vakdag verplaatst was naar 8 september. Dit uiteraard onder voorbehoud van overheidsmaatregelen.  

door Redactie Vf

Sinds deze aankondiging is er ontzettend veel gebeurd. Zo is onze founder en hoofdredacteur Jaap Zeekant geheel onverwacht overleden. Daarnaast hebben we te maken met een wel heel bijzondere zomervakantie waarin vakantiebestemmingen ineens code oranje krijgen. Wat we helaas ook zien is een stijgende lijn in het aantal besmettingen en een reproductiegetal groter dan één. Het RIVM liet onlangs weten dat de stijgende trend doorzet.  

Met het congresteam en andere betrokkenen hebben we de afgelopen periode veelvuldig overlegd. Helaas komen we tot de conclusie dat we de Vakdag fondsenwerving opnieuw moeten uitstellen. Uiteraard is dit een beslissing die we niet lichtzinnig nemen. Echter, gezien de huidige situatie vinden we het niet langer verantwoord om de Vakdag in de huidige vorm te organiseren op 8 september.  

We stellen de Vakdag daarom tot nader order uit. Dit betekent dat we nu nog geen nieuwe datum aankondigen, omdat we nu eerst willen afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Alle kaarten voor de Vakdag blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.  

Uiteraard hadden we dit natuurlijk liever anders gezien, maar we denken dat het de enige juiste beslissing is op dit moment. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te mailen: service@fondsenwerving.nl   

Meer over Vakdag Fondsenwerving vakdagfw20 Vakdag 2020 Coronavirus

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close