Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuwe directeur voor duurzaamheidsplatform Nudge

Personalia

4 augustus 2020

Njord Pattiasina volgt Jan van Betten per 5 augustus op als nieuwe directeur van Nudge.

Jan van Betten en Njord Pattiasina
Jan van Betten en Njord Pattiasina

door Redactie Vf

Duurzaamheidsplatform Nudge, met 75.000 leden en 200 aangesloten bedrijven een van de grootste in Nederland, bestaat tien jaar. Dit is voor oprichter Jan van Betten het moment om het stokje over te dragen aan Njord Pattiasina.

Met jarenlange ervaring bij verschillende social enterprises ziet Njord veel kansen om Nudge door te laten groeien, met meer aandacht voor het sociale aspect van duurzaamheid. Jan van Betten blijft wel verbonden aan Nudge en gaat zich richten op de verdere uitbouw van de Nudge Global Impact Challenge

Het sociale aspect van duurzaamheid

Njord Pattiasina (1981) heeft ruime ervaring in de impactsector. Hij combineert een bedrijfskundige blik met sterke focus op social impact. Zijn werk bracht hem regelmatig naar ontwikkelingslanden, waar de impact direct tastbaar is. Njord werkte tien jaar als adviseur in de zorg, voornamelijk vanuit Berenschot. Ook was hij commercieel directeur van een impact start-up die hij uitbreidde naar 80 landen. Het afgelopen jaar ondersteunde hij start-ups in de duurzaamheidssector.

Nudge Global Impact Challenge

Tien jaar geleden richtte Jan van Betten Nudge op. Zijn missie: gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Met ruim 200 partners en bijna 75.000 nudgers is hij aardig op weg, maar Jan ziet ook ruimte voor nieuwe kansen.

"Na tien jaar is het tijd voor een frisse wind. Njord brengt de juiste kennis en ervaring mee om Nudge verder te laten groeien."

Bron: Nudge
Meer over Nudge Jan van Betten Njord Pattiasina

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close