Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Lilian Visscher nieuwe directeur Leids Universiteits Fonds (LUF)

Personalia

9 juli 2020

Lilian Visscher is op 1 juli gestart als directeur van het Leids Universiteits Fonds (LUF). Na een aantal periodes als interim-directeur zal ze de positie nu permanent bekleden. Ze combineert haar nieuwe functie met haar oude; Visscher blijft ook aan als directeur alumnirelaties en fondsenwerving bij de Universiteit Leiden.

Lilian Visscher
Lilian Visscher © LUF

door Redactie Vf

Visscher studeerde Franse taal en letterkunde voordat ze aan een carrière in de goededoelensector begon. Ze werkte onder meer bij Oxfam Novib en Stichting Kinderpostzegels. Het LUF denkt dat haar ervaring op het gebied van alumnirelaties en fondsenwerving nieuwe impuls aan de organisatie kunnen geven. Ze snapt de eigenheid van het Fonds na er zeven jaar werkzaam te zijn geweest.

Onder leiding van Visscher hoopt het LUF haar impact met betrekking tot onderwijs en onderzoek van de Universiteit Leiden te vergroten. Verder zal worden gewerkt aan de professionalisering van de fondsenwerving voor zowel het Fonds als de universiteit.

Volgens het universiteitsfonds is LUF voortaan het onafhankelijke merk voor alle fondsenwerving, bij zowel particulieren als bedrijven. Dat is het resultaat van een nauwere samenwerking tussen het fonds en de universiteit.

Bron: LUF
Meer over Universiteit Directeur Leids Universiteits Fonds Lilian Visscher LUF

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close