Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuwe bestuursleden voor Partin

Personalia

29 juni 2020

Tijdens de online ALV van donderdag 25 juni zijn vier nieuwe bestuursleden voor brancheorganisatie Partin benoemd. Oud-voorzitter Lucy Engelen en Koen Vliegenthart gaven het stokje door aan Joost Verwilghen, Wilko Brink, Marre Adu Ampong en Bart Tabingh Suermondt. Trudeke Vuijk had zich herkiesbaar gesteld en completeert het nieuwe bestuur.

Partin logo
Partin logo

door Redactie Vf

Partindirecteur Erik Boerrigter bedankte Engelen en Vliegenthart uitgebreid tijdens de ALV. Mede dankzij hun inzet en bevlogenheid is Partin wat het nu is: een bruisende branchevereniging die steeds meer erkenning ervaart, aldus Boerrigter. ‘Partin kan doorgroeien met de zaadjes die jullie lieten kiemen.’

Het nieuw benoemde bestuur gaat in de nabije toekomst een nieuw beleidsplan opstellen en wil daarvoor in gesprek gaan met de leden. Ideeën zijn welkom per mail, schrijft Partin op haar site.

Meer over Brancheverenigingen Partin Erik Boerrigter Lucy Engelen

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close