Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Inez de Ligt aan de slag als directeur Stichting Nationale Dierenzorg

Personalia

25 juni 2020

Stichting Nationale Dierenzorg (NDZ) heeft sinds 1 juni een nieuwe directeur: Inez de Ligt. Zij is een ervaren directeur in de dierenwelzijnssector en stond onder andere aan het hoofd van Stichting Vier Voeters, de Nederlandse afdeling van de internationale organisatie Four Paws. Ook was zij actief voor World Animal Protection. De Ligt volgt Marc van Dijk op, die de afgelopen 4,5 jaar de directeur van de stichting was.

Inez de Ligt
Inez de Ligt © LinkedIn-pagina Inez de Ligt

door Redactie Vf

Stichting Nationale Dierenzorg is gebaseerd in Wassenaar en richt zich als pension en asiel voornamelijk op die regio. De stichting werd ruim negentig jaar geleden opgericht. Met hun moderne ambulances zijn zij in staat om gewonde en gevonden dieren te vervoeren en op te vangen. De ‘seniorenclub’ van NDZ, voor honden en katten op leeftijd, is de oudste van Nederland.

NDZ zit in het proces om Erkend te worden door het CBF.

Meer over Dieren Inez de Ligt Stichting Nationale Dierenzorg Vier Voeters

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close