Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Wouter van Tongeren nieuwe directeur Business Development RNW Media

Personalia

2 juni 2020

De 42-jarige Wouter van Tongeren start per vandaag als Directeur Business Development bij de Radio Nederland Wereldomroep, RNW Media. Hij gaat leidinggeven aan het team dat verantwoordelijk is voor het realiseren van een betrouwbare inkomstenstroom voor de media-ngo.

Wouter van Tongeren (via LinkedIn)
Wouter van Tongeren (via LinkedIn)

door Redactie Vf

Van Tongeren studeerde aan de Universiteit van Leiden en deed vervolgens een Honours Programma Internationale Relaties aan de Stellenbosch University in Zuid-Afrika. Voor zijn benoeming bij RNW Media werkte hij voor The Ocean Cleanup, de organisatie die met geavanceerde technologie plastic afval uit rivieren en de oceaan verwijdert. Ook is hij medeoprichter van de Social Business Incubator (SBI), een broedplaats voor ondernemingen die winst en maatschappelijke impact wil realiseren.

‘Wouter herkent in RNW Media de ambitieuze, dynamische en innovatieve organisatie die past bij zijn ervaring en visie en die juist nu in staat is het verschil te maken voor jongeren in de wereld,’ zegt RNW Media-CEO Jacqueline Lampe toe. ‘Ik ben heel blij om hem aan boord te hebben en geloof dat hij met het team, business development naar een hoger plan kan tillen.’

RNW Media zet zich in voor sociale verandering op plekken waar vrijheden beperkt zijn. Ze ondersteunen onafhankelijke bloggers en online journalisten. Door jonge mensen samen te brengen op digitale platforms biedt RNW Media een veilige omgeving voor constructieve dialoog.

Meer over RNW Media

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close