Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vf lanceert eerste App

Kort & Goed

6 april 2020

Hij is er! De Vf-app waarmee je nu de magazines van Vakblad fondsenwerving digitaal kunt lezen op al je iOS en Android devices. 

Diverse screenshots van de Vf Mag app.
Diverse screenshots van de Vf Mag app.

door Redactie Vf

Het vakblad is speciaal geoptimaliseerd om op je mobiel of tablet goed te kunnen lezen via onze eigen app, beschikbaar via de app-stores van Apple en Android!

Met onze nieuwe app lees je vanaf het komende nummer (28 april, nummer 3) jouw magazine over fondsenwerving, goede doelen, en filantropie vanaf je favoriete device. Of het nu een iOS of een Android device is, een tablet of een smartphone. Het maakt niet uit want onze app is voor allemaal geschikt. 

Vf-leden en het vakblad

Als lid van Vakblad fondsenwerving ontving je het vakblad al digitaal per e-mail. We zijn bezig geweest om de leeservaring van het digitale magazine te optimaliseren en daarom lanceren we nu dus de speciale Vf Mag app. De komende periode zal Vf zowel per mail als per app digitaal bij de leden worden bezorgd maar over een tijdje stoppen we met de bezorging per mail.

Vf tijdens de Coronacrisis

Omdat het Vakblad fondsenwerving voor meer dan 60% op zakelijke adressen wordt bezorgd hebben we besloten om gedurende de Coronacrisis, in elk geval zolang iedereen thuis werkt, alleen digitaal uit te komen. Zo ontvangt iedereen alsnog gewoon het Vakblad en mis je dus niets van wat er zich momenteel in onze sector afspeelt. Als je straks alsnog een papieren magazine wilt ontvangen dan kan dat natuurlijk. We laten dan kosteloos een exemplaar voor je printen en sturen die naar je toe. 

Download gratis de App

Om straks op 28 april nummer drie niet mis te lopen kun je dus nu al de nieuwe Vf Mag app downloaden. Kies hieronder jouw app-store en je wordt direct naar de app geleid. Heb je nog geen lidmaatschap maar ben je wel benieuwd naar een los nummer? In de app kun je direct een los nummer aanschaffen. Let op: als je lid bent moet je wel eerst in de app inloggen voordat je gratis kunt lezen. Hoe je dat doet kun je in ons hier helpcenter lezen.

Ontdek het op Google Play

Meer over Digitale verzending Vf Vakblad fondsenwerving Android Appstore iOS Vf Mag

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close