Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Kentaa helpt zorginstellingen kosteloos met crowdfunding tijdens coronacrisis

Kort & Goed

23 maart 2020

Online fondsenwerving-expert Kentaa steekt ziekenhuizen en zorginstellingen tijdens de coronacrisis een hart onder de riem via het programma Kentaa Care. Het crowdfundingplatform is vanaf nu gratis te gebruiken voor de zorgsector. Met het platform kan geld worden ingezameld om noodzakelijke middelen tegen het virus te verkrijgen en om de beste zorg te kunnen verlenen.

Logo van Kentaa
Logo van Kentaa © Kentaa

door Redactie Vf

Kentaa Care

Kentaa Care werd in 2019 gelanceerd. Zorginstellingen kunnen sindsdien via het platform aan crowdfunding doen in een eigen huisstijl, bijvoorbeeld met sponsorpagina’s of inzamelingsacties om specifieke projecten te financieren. Normaal gesproken berekent Kentaa voor haar dienstverlening een percentage van de geworven inkomsten, maar tot het einde van de coronacrisis brengt Kentaa dit bedrag niet in rekening.

Met het wegnemen van de kosten hoopt de online fondsenwerving-expert de drempel om online fondsen te werven te verlagen. 

Vrijgevigheid

Kentaa rekent op de vrijgevigheid van de donateur om Kentaa Care toegankelijk te maken. In het donatieproces wordt aan alle donateurs een vrijwillige bijdrage gevraagd. Hiermee kan Kentaa het platform draaiende houden en haar dienstverlening garanderen.

Zorginstellingen kunnen zich aanmelden via het formulier op de website. Kentaa maakt dat zo snel mogelijk een organisatiepagina voor de instelling aan en geeft hen een zetje in de goede richting.

Bron: Kentaa
Meer over Online Fondsenwerving Kentaa Crowdfunding Zorg Coronavirus CoVid-19

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close