Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Corona-CoVid-19 update: Vakdag fondsenwerving

12 maart 2020

We waren er helemaal klaar voor. Maar helaas is het vanaf vandaag niet meer toegestaan een event van een dergelijke omvang als de Nationale Vakdag fondsenwerving te organiseren.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Shutterstock // creativeneko

door Redactie Vf

Met het oog op het verbod op evenementen met meer dan honderd bezoekers, heeft de organisatie daarom zojuist besloten om de Nationale Vakdag fondsenwerving te verplaatsen naar dinsdag 8 september (onder voorbehoud), in De Rijtuigenloods in Amersfoort. 

Naast deze algemene kennisgeving zullen we de verschillende bij de dag betrokken groepen, zoals sprekers, standhouders en deelnemers zeer binnenkort nog apart informeren.

Op www.vakdagfondsenwerving.nl openen we zo snel mogelijk een QenA-pagina met antwoorden op de vragen die ons bereiken.

Helaas is het onmogelijk om op dit moment te reageren op individuele vragen per e-mail, telefoon of een van de andere kanalen. We hopen dat iedereen daar begrip voor heeft en voor nu even genoegen neemt met dit bericht, de meer gerichte communicatie naar sprekers, standhouders en deelnemers en de QenA. We hopen die zo spoedig mogelijk live te hebben.

Wij zijn iedereen nu al erkentelijk voor haar of zijn medewerking. En hoewel nu onze energie moet uitgaan naar wat eerst moet, is ons denken er alweer op gericht om van de uitgestelde Vakdag fondsenwerving, samen met alle betrokkenen, alsnog het succes te maken, waarvan we nu al voelden dat het dat zou worden.

Namens de vakdagorganisatie,

Jaap Zeekant

Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving Congressen vakdagfw20 Rijtuigenloods Amersfoort Vakdag 2020 Coronavirus CoVid-19

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close