Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Windesheim start met cursus Sociaal Ondernemen

4 maart 2020

Op woensdag 11 maart organiseert hogeschool Windesheim in Zwolle een Open Avond. Nieuw in het opleidingsaanbod is de cursus 'Sociaal Ondernemen, powered by FG&S' (Fundraising, Grantmaking & Sponsoring). Tijdens de Open Avond kun je voor het eerst kennis maken met deze voor Nederland unieke cursus.

Cursus Sociaal Ondernemen Windesheim
Cursus Sociaal Ondernemen Windesheim

door Redactie Vf

De cursus biedt in twee modulen theoretische achtergronden en vaardigheden en je leert bedrijfsmatig naar je eigen organisatie en product te kijken. Ook ga je al direct aan het werk met het businessplan voor je eigen, bestaande of nieuw op te zetten non-profit. Bij voldoende deelname start de cursus Sociaal Ondernemen per half april 2020.

Komende week komt de hogeschool met uitgebreidere informatie over de inhoud van de cursus. 

Ook zal Windesheim komend najaar opnieuw de bekende opleiding FG&S aanbieden: in zes modulen wordt de cursist gedurende enkele maanden wegwijs en vaardig gemaakt in de diverse aspecten van Fundraising Grantmaking & Sponsoring.

Neem voor meer info over de Open Avond een kijkje op www.windesheim.nl/openavond

Meer over Kennis Opleiding Sociaal Ondernemen Windesheim

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close