Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Hersenstichting benoemt drie nieuwe leden Raad van Toezicht

Personalia

25 februari 2020

De Hersenstichting heeft haar Raad van Toezicht per februari deels vernieuwd. Ewoud Goudswaard, Monica Erasmus en Frans van Drimmelen nemen de plaats van drie oud-leden in. Zij moeten opstappen vanwege het verstrijken van hun statutaire termijn.

Frans van Drimmelen, Ewoud Goudswaard en Monica Erasmus zijn nieuwe leden van de Raad van Toezicht van de Hersenstichting.
Frans van Drimmelen, Ewoud Goudswaard en Monica Erasmus zijn nieuwe leden van de Raad van Toezicht van de Hersenstichting. © Hersenstichting

door Redactie Vf

Goudswaard is de nieuwe voorzitter van de RvT. Hij is onder andere werkzaam als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Eneco Groep en penningmeester van het Nationaal Groenfonds. Daarvoor was hij als algemeen directeur van de ASN Bank actief. ‘Ik verheug me enorm op de samenwerking met onder andere wetenschappers, patiëntenorganisaties en de zorgprofessionals. Alleen samen kunnen we van hersengezondheid een maatschappelijke prioriteit maken.’

Erasmus is partner transfer pricing bij adviesbureau Taxitimbre en was daarvoor managing partner transfer pricing bij Tytho bright tax automation. Zij zal de RvT van de Hersenstichting versterken als voorzitter van de audit commissie.

Van Drimmelen is het derde nieuwe lid. Hij is eigenaar van adviesbureau voor public affairs en corporate communicatie Dröge & van Drimmelen en krijgt bij de Hersenstichting public relations en public affairs in zijn portefeuille. Daarnaast is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht bij Amref Flying Doctors en penningmeester van De Ooienvaart. 

Volledige RvT

Goudswaard, Erasmus en van Drimmelen voegen zich bij de bestaande RvT-leden (Pim van Gool en Cathy van Beek) om het toezichtsorgaan te completeren. Gezamenlijk zien zij toe op de directeur-bestuurder van de Hersenstichting, Merel Heimens Visser.

Meer over Raad van Toezicht Ewoud Goudswaard Frans van Drimmelen Hersenstichting Monica Erasmus

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close