Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Pascal de Smit aan de slag voor Stichting Kinderpostzegels

Personalia

7 februari 2020

Pascal de Smit is per 1 januari 2020 benoemd tot directeur van Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Pascal de Smet.
Pascal de Smet. © Stichting Kinderpostzegels

door Redactie Vf

Voor De Smit betekent de benoeming dat hij zich over een nieuwe doelgroep gaat bekommeren. De afgelopen jaren was hij actief als directeur van World Animal Protection Nederland. Onder zijn leiding kreeg de dierenorganisatie een CBF-Erkenning, een grotere merkbekendheid en een nieuwe groeistrategie.

Maar nu is het tijd voor iets anders. ‘Ik ben erg blij dat Kinderpostzegels het vertrouwen in mij heeft uitgesproken om de organisatie de komende jaren verder te brengen’, aldus de Smit. ‘Ik kijk ernaar uit om met het team de uitdagingen die er liggen op te pakken en daarmee het perspectief voor kwetsbare kinderen te verbeteren.’

In de toekomst zal de Smet vooral focussen op het bouwen van een sterkere verbinding tussen de jaarlijkse Kinderpostzegelactie en de projecten die hiermee gefinancierd worden, laat voorzitter van de Raad van Toezicht Barbara de Kort weten.

--
Een versie van dit artikel verscheen ook in het Vakblad fondsenwerving van 28 januari 2020.
Meer over Pascal de Smit World Animal Protection Nederland Kinderpostzegels

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close