Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Legacy Monitor 2020 van start

Onderzoek

6 februari 2020

Het jaarlijks onderzoek naar werving en ontvangst van nalatenschappen start dit jaar met 23 deelnemende goede doelen. Inmiddels doen ook Artsen zonder Grenzen, Dokters van de Wereld, de Maag Lever Darm Stichting, het Oranje Fonds, Reuma Nederland en Save the Children met het onderzoek mee.

Nalatenschappen (stock)
Nalatenschappen (stock)

door Redactie Vf

In juni verschijnen de uitkomsten van het publieksonderzoek, marktoverzicht en meerjarenprognoses. De benchmark en marketinganalyse verschijnen in september, waarna wordt afgesloten met een seminar.  

Op 11 februari wordt in de Openbare Bibliotheek Amsterdam‎ afgetrapt met een bijeenkomst met de deelnemers. Het is nog mogelijk om alsnog mee te doen met het onderzoek dit jaar. Voor meer informatie en aanmelden: bel Arjen van Ketel op 06 - 14 44 99 50.  

Legacy Monitor is een samenwerking van Arjen van Ketel en Legacy Foresight. Het gratis ‘Snapshot Report 2019’ is nog te downloaden. Het snapshotreport 2020 verschijnt eind september van dit jaar.

Meer over Nalatenschap Arjen van Ketel Legacy Monitor Legacy Foresight

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close