Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

VFW Vakopleidingen Fondsenwerving in Arkel terug van weggeweest

Kort & Goed

30 januari 2020

De VFW Vakopleidingen Fondsenwerving komen dit jaar terug. Het opleidingsinstituut voor fondsenwervers was eerder van 2004 tot 2017 in Arkel actief. De eendaagse workshops en trainingen zijn in 2020 te volgen in het station Arkel CS, waar ook de opleidingen van de 3F-Academy gegeven worden.

Ingang van Arkel CS.
Ingang van Arkel CS. © VFW Vakopleidingen Fondsenwerving

door Redactie Vf

Het concept is ook nog hetzelfde: trainingen en workshops voor beginners en meer ervaren fondsenwervers, gedoceerd door vakspecifieke experts. De cursussen worden in kleine groepen gegeven, zodat ze ook de ruimte hebben om collega-fondsenwervers te ontmoeten en te netwerken. Het bijwonen van een sessie kost ook dit jaar weer 98,50 euro, inclusief drank en lunch.

Alle onderwerpen worden gedurende het jaar eenmaal geprogrammeerd. Mocht je meer willen weten over een specifiek onderwerp is opletten op het cursusaanbod dus van belang. Het volledige programma is te bekijken op de website van de Vakopleidingen Fondsenwerving, of op de evenementenpagina op onze site.

De VFW Vakopleidingen Fondsenwerving staan onder auspiciën van 3F-Academy, bekend van de beroepsopleidingen Fondsenwerving A & B.

Meer over 3F-Academy Opleiding Arkel CS Vakopleidingen Fondsenwerving

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close