Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

C&A Foundation gaat vanaf maart verder als Laudes Foundation

Kort & Goed

23 januari 2020

C&A-familie Brenninkmeijer heeft een nieuwe stichting gelanceerd: de Laudes Foundation. De nieuwe Foundation zet zich in tegen klimaatverandering en ongelijkheid, om zo een eerlijkere en groenere economie te creëren. De huidige stichting van de familie, de C&A Foundation, zal in de nieuwe stichting opgaan. ‘Laudes Foundation zal moedige acties ondersteunen om de industrie te inspireren en uit te dagen om hun kracht voor het goede te gebruiken,’ aldus de C&A Foundation over de lancering.

Logo van de C&A Foundation. Binnenkort gaat de C&A Foundation op in de Laudes Foundation.
Logo van de C&A Foundation. Binnenkort gaat de C&A Foundation op in de Laudes Foundation.

door Redactie Vf

De Laudes Foundation gaat met de industrie zelf, maar ook met de mensen die invloed op de industrie uit kunnen oefenen aan het werk. De stichting combineert filantropie met de schaal en het bereik van bedrijven en hoopt de comparatieve voordelen te benutten. Om dat zo succesvol mogelijk te doen zal de Foundation blijven leren van haar partners.

‘De afgelopen vijf jaar hebben we bij de C&A Foundation zo veel geleerd over wat er nodig is om een industrie te veranderen,’ zegt Leslie Johnston, de CEO van Laudes Foundation. We hebben netwerken gebouwd en samenwerkingen versterkt met als doel om langdurige, positieve verandering in het wereldwijde modesysteem te brengen. Samen met ons initiatief Fashion for Good hebben we laten zien dat bedrijven en filantropie succesvol samen kunnen werken om de status quo te veranderen’.

Meer over Filantropie Bedrijven Brenninkmeijer C&A Foundation Laudes Foundation Mode

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close