Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Pressure Cooker: Samenwerken met Bedrijven

9 januari 2020

De Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit) organiseert op 3 februari een training over samenwerken met bedrijven. Voor lezers van Vf & fondsenwerving.nl is er een speciale aanbieding.

Logo van de Rotterdam School of Management, onderdeel van de Erasmus Universiteit
Logo van de Rotterdam School of Management, onderdeel van de Erasmus Universiteit

door Redactie Vf

Je krijgt 20% korting op het tarief als je bij jouw aanmelding vermeldt: Vakblad fondsenwerving.

Bedrijven investeren in toenemende mate in de veerkracht van onze samenleving en stellen steeds meer bronnen beschikbaar om maatschappelijk mede het verschil te maken. Tegelijkertijd zijn zij een relatief onbekende partner voor veel goede doelen, denken en werken zij anders dan vermogensfondsen en overheden.

Een goede strategie om samen te werken met bedrijven staat of valt met het echt begrijpen van deze partners: waarom ze investeren, hoe ze dat doen, hoe het is georganiseerd, waar ze wel en niet op aanslaan en de trends die we zien bij bedrijven op het gebied van hun maatschappelijke betrokkenheid.

Maar ook wat de case is voor je eigen organisatie: waarom wil mijn organisatie samenwerken met bedrijven? Welke consequenties heeft dat? Hoe kan ik het organiseren?

Zijn dit vragen waar jij diepgang over wilt hebben? Dan is deze Training georganiseerd door de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit bedoeld voor jou! 

Meer informatie over deze training, en om je aan te melden lees je hier verder

Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving VakdagFW2020 vakdagfw20 Erasmus Universiteit EUR Lonneke Roza Rotterdam School of Management

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close