Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

CRM-leverancier Stb overgenomen door Eudonet

Kort & Goed

26 november 2019

Het Franse Eudonet, leverancier van CRM-software in Europa, heeft het Nederlandse Stb Automatisering & Advies overgenomen. 

Het logo van eudonet
Het logo van eudonet

door Redactie Vf

Stb is een grote speler op het gebied van CRM-oplossingen voor professionele verenigingen. Daarnaast is Stb actief in de markten van goede doelen en opleidingsinstituten. Stb CRM wordt momenteel door meer dan 150 organisaties in deze marktsegmenten gebruikt.

Eudonet is een internationale CRM-leverancier met vestigingen in Frankrijk, de UK , Canada, Zwitserland en België. Om internationaal verder uit te breiden, was de acquisitie van Stb een logische volgende stap. Stb biedt de groep ruime ervaring op het gebied van verenigingen, opleidingen en goede doelen en hooggekwalificeerd, ervaren personeel.

Stb heet vanaf nu “Eudonet Stb”. De Stb CRM en webproducten worden gecontinueerd. Dit geldt ook voor de ingezette ‘roadmap’ met als belangrijke mijlpaal de release van versie 8, die begin 2020 wordt verwacht.

Eudonet Stb en de Eudonet Group zullen kennis en ervaring delen en gemeenschappelijke oplossingen samen ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele apps, website-oplossingen en webportalen.

Rob Goijen, algemeen directeur van Stb Automatisering & Advies, nu CEO van Eudonet Stb:

“We zijn blij om nu deel uit te maken van de Eudonet-groep...  We zijn ervan overtuigd dat deze stap bijdraagt aan een verdere verbreding van ons huidige productaanbod en onze verdere groei”

Antoine Henry, CEO van Eudonet Group:

We zijn verheugd om de 40 collega’s van het Stb-team en hun klanten te kunnen verwelkomen bij de Eudonet Group...Dankzij onze gecombineerde teams is het daarbij nu mogelijk om de groei in Nederland te versnellen. “

Door deze acquisitie komt de omzet van de Eudonet Group nu uit op ruim € 20 miljoen. Er zijn bij de organisatie meer dan dan 200 werknemers actief, zowel in Europa als Canada.

Over Eudonet:

De Eudonet Group biedt CRM-oplossingen aan meer dan 1400 klanten wereldwijd. Al bijna 20 jaar leveren ze uniforme, intelligente beheersoftware aan lidmaatschapsverenigingen, NGO’s en Kamers van Koophandel. Eudonet heeft vestigingen in Frankrijk, de UK, Zwitserland, België, Canada en nu ook Nederland.

Meer over Verenigingen CRM CRM-Software Eudonet Overname Stb Automatisering

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close