Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Samuel Visser verruilt Nederlands Bijbelgenootschap voor World Vision Nederland

Kort & Goed Personalia

21 november 2019

Samuel Visser is per 1 november aan de slag gegaan bij World Vision Nederland als manager fondsenwerving en communicatie. Hij maakte de overstap van het Nederlands Bijbelgenootschap, waar hij de afgelopen drie jaar hoofd fondsenwerving was.

Samuel Visser.
Samuel Visser. © NBG/Sandra Haverman

door Redactie Vf

Visser heeft zich de afgelopen twintig jaar gespecialiseerd in de particuliere fondsenwerving en deed ervaring op bij verschillende goede doelen, zowel in het veld als aan het bureau. Daarnaast helpt Visser goede doelen als project- of interim-manager om ze te helpen bij het halen van hun doelstellingen.

‘Ik zie ernaar uit om me in te zetten voor kids wereldwijd’, schreef Visser vorige maand op zijn LinkedIn-pagina. ‘Maar eerst afronden bij het Bijbelgenootschap, een prachtige club met mooie mensen, waar ik met veel plezier gewerkt heb de afgelopen drie jaar!’

Dit artikeltje stond ook in 'Personalia' in het Vakblad fondsenwerving, dat op 12 november 2019 op de mat viel. Wil jij ook jouw personalia in het Vakblad fondsenwerving (en/of online) terugzien? Mail naar: vakblad@fondsenwerving.nl.

Meer over Vf 21-7 Samuel Visser World Vision Nederland

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close