Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Polle Janssens wordt directeur-bestuurder bij Resto VanHarte

Kort & Goed Personalia

21 november 2019

Polle Janssens (47) wordt de nieuwe directeur-bestuurder van Resto VanHarte. De ‘enthousiaste en gedreven sociaal ondernemer’ is door de Raad van Toezicht uit een groep van ruim tachtig kandidaten gekozen. Hij volgt Rob Kars, die in het voorjaar bij de organisatie vertrok, per 1 januari 2020 op.

Polle Janssens.
Polle Janssens. © Resto VanHarte

door Redactie Vf

Janssens studeerde Commerciële- en Bedrijfseconomie en werkte daarna onder meer bij de Postbank (nu ING). Daarnaast werkte hij 14 jaar in de horeca, waaronder als eigenaar van twee café-restaurants. In die tijd bekleedde hij ook enkele bestuurlijke functies in het Amsterdamse MKB.

Sinds 2015 is Janssens als zelfstandige betrokken bij de opzet en doorgroei van ondernemingen die ‘de wereld een beetje beter willen maken’ en bij een publiek-privaat samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven en de Gemeente Amsterdam, met als doel om de binnenstad aantrekkelijk en leefbaar te houden.

Resto VanHarte is al vijftien jaar bezig met het verbinden van mensen om samen te bouwen aan een hechte gemeenschap en een betere buurt. De afgelopen periode is de organisatie onder leiding van interim-management en met inzet van medewerkers en vrijwilligers beheerd. Er ligt nu, dankzij de steun van betrokken fondsen, een solide fundament waarop Janssens als nieuwe directeur-bestuurder kan bouwen om de doelstellingen van Resto VanHarte te bereiken.

Meer over Directeur Polle Janssens Resto VanHarte

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close