Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Dave Ensberg-Kleijkers nieuwe penningmeester Maatschappelijke Alliantie

Kort & Goed Personalia

14 november 2019

Dave Ensberg-Kleijkers is de nieuwe penningmeester van de Maatschappelijke Alliantie, de organisatie die partijen in de filantropische sector met elkaar probeert te verbinden. Ensberg (1984) is ook actief als directeurbestuurder van Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton (sinds februari) en is bestuurder van de Nederlandse Unie van Speeltuinorganisaties.

Dave Ensberg-Kleijkers.
Dave Ensberg-Kleijkers. © site Maatschappelijke Alliantie

door Redactie Vf

Ensberg komt uit een traditioneel Surinaams gezin dat uit Paramaribo moest vluchten voordat hij geboren werd, omdat het in de stad aan veiligheid en vreedzaamheid ontbrak. Omdat de integratie van zijn familie niet altijd soepel liep, wil hij zich inzetten voor de missie van de Maatschappelijke Alliantie: bijdragen aan een inclusievere samenleving.

‘Verbinding in de netwerksamenleving met partners uit het bedrijfsleven, (vermogens)fondsen, goede doelen, onderwijsinstellingen en overheden is cruciaal om maatschappelijke impact te realiseren. Graag zet ik mijn persoonlijke en professionele ervaring en passie in voor de Maatschappelijke Alliantie’, aldus Ensberg.

Dit artikeltje stond ook in 'Personalia' in het Vakblad fondsenwerving, dat op 12 november 2019 op de mat viel. Wil jij ook jouw personalia in het Vakblad fondsenwerving (en/of online) terugzien? Mail naar: vakblad@fondsenwerving.nl.

Meer over Vf 21-7 Dave Ensberg-Kleijkers Maatschappelijke Alliantie

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close