Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Jan-Willem Förch benoemd tot directeur ReumaNederland

Kort & Goed Personalia

11 november 2019

Jan-Willem Förch wordt de nieuwe directeur van ReumaNederland. Hij zal aan het begin van het nieuwe jaar in zijn functie aantreden om zich in te zetten voor de ruim twee miljoen Nederlanders die aan verschillende vormen van reuma lijden.

Jan-Willem Förch
Jan-Willem Förch © ReumaNederland

door Redactie Vf

Förch was de afgelopen zes jaar fondsenwerver bij KWF Kankerbestrijding en werkte daarvoor voor verschillende marketing- en communicatiebureaus.

‘ReumaNederland is zowel gezondheidsfonds als een moderne patiëntenorganisatie, dat is een krachtig gekozen koers waar ik veel vertrouwen in heb’, reageerde de 53-jarige Förch na zijn aanstelling. ‘Ik kijk ernaar uit om naast fondsenwerving de belangenbehartiging van patiënten verder uit te bouwen.’

Förch volgt Lodewijk Ridderbos op, die zich 12,5 jaar als bestuurder/algemeen directeur van de goededoelenorganisatie inzette. Hij blijft verbonden aan de nonprofit als leider van een onderzoeksteam naar de ontwikkeling van ReumaNederland als een hybride gezondheidsfonds.

Meer over Directeur Jan-Willem Förch Lodewijk Ridderbos ReumaNederland

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close