Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Ramses Man terug in Nederland als interim fondsenwervings-manager

Kort & Goed Personalia

22 oktober 2019

Ramses Man is sinds 1 juli 2019 weer actief in de Nederlandse ngo-wereld, in de rol van interimfondsenwervingsmanager. Tot het eind van dit jaar is hij bij Plan International actief als manager Fondsenwerving en adviseert hij Natuurmonumenten over het opzetten van een programma voor grote giften.

Ramses Man.
Ramses Man.

door Redactie Vf

De afgelopen zes jaar woonde en werkte Man in het buitenland, waar hij in Suriname, de Verenigde Staten en België diverse internationale fondsenwervingsfuncties vervulde bij Conservation International, een natuurbeschermingsorganisatie die wereldwijd 28 kantoren heeft en een omzet van 200 miljoen dollar draait.

Voor zijn buitenlandse avonturen was Man onder meer oprichter en directeur van fondsenwervingsbureau Nassau, communicatieadviseur bij WWAV en voorzitter van het Nederlands Genootschap van Fondsenwervers, een van de twee voorlopers van Nederland Filantropieland. Man behaalde in 2016 als eerste Nederlandse fondsenwerver zijn internationale CFRE-accreditatie (Certified Fundraising Executive) in de VS.

Dit artikeltje stond ook in 'Personalia' in het Vakblad fondsenwerving, dat op 1 oktober 2019 op de mat viel. Wil jij ook jouw personalia in het Vakblad fondsenwerving (en/of online) terugzien? Mail naar: vakblad@fondsenwerving.nl

Meer over Ramses Man Vf 21-6

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close