Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Partin partner van #GivingTuesdayNL

Kort & Goed

10 oktober 2019

Partin heeft zich als partner bij #GivingTuesdayNL gevoegd. De branchevereniging kan op deze manier een brug slaan tussen het evenement, dat recentelijk opgepakt is door Theo Hesen (GoedNalaten) en Jordan van Bergen (Geef.nl), en een grote groep organisaties met particulier initiatief binnen de ontwikkelingssamenwerking.

Partin logo
Partin logo

door Redactie Vf

Het team van #GivingTuesdayNL is erg blij dat ze hun krachten met die van Partin kunnen bundelen. Partin heeft meer dan 350 leden en heeft daarmee een groot bereik, vooral met betrekking tot kleinere goede doelen. De brancheorganisatie verzorgt tools en trainingen en voert namens de organisaties die bij haar aangesloten zijn maatschappelijke discussies. Eerder verbond fondsenwerverscommunity Nederland Filantropieland zich als partner aan #GivingTuesdayNL.

Giving Tuesday

Giving Tuesday is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde beweging om geven en goed te doen. Het initatief waaide over vanuit Amerika als tegenhanger van feestdagen waarbij veel geld uitgegeven wordt voor Thanksgiving en vooral meteen daarna op Black Friday. De eerste Nederlandse editie van Giving Tuesday heeft als motto ‘Geef en doe goed’ en zal op 3 december plaatsvinden, om een soortgelijke tegenhanger te zijn van de Nederlandse feestdagen in het najaar.

Iedereen die rond #GivingTuesdayNL een project oppakt en daarmee goed doet, kan zich aanmelden via www.givingtuesday.nl.

Dit artikel stond ook in nieuwsrubriek 'Kort en Goed' in het Vakblad fondsenwerving, dat op 1 oktober 2019 op de mat viel.

Meer over Vf 21-6 GivingTuesday Jordan van Bergen Partin Theo Hesen

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close