Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

3F-Academy gaat druk najaar tegemoet

Kort & Goed

13 augustus 2019

Hoewel het nog volop zomer is gaan we langzaamaan richting het najaar toe. Een drukke tijd voor de 3F-Academy, aangezien het opleidingsinstituut voor fondsenwervers weer een collectie meerdaagse opleidingen, topcolleges en workshops aanbiedt in de periode van september tot december.

Logo van 3F Academy.
Logo van 3F Academy.

door Redactie Vf

Opleidingen

Voor iedereen met een opleiding fondsenwerver A of meer dan vier jaar ervaring in de fondsenwerving organiseert de 3F-Academy weer de beroepsopleiding Fondsenwerving B. In deze opleiding, startdatum 17 september 2019, gaan studenten samen aan de slag om hun vak gerelateerde kennis en vaardigheden te verbeteren. Met 12 plenaire opleidingsdagen vol individuele en groepsopdrachten (bijv. het schrijven van een sponsorplan, donateursplan en strategisch fondsenwervingsplan) krijg je als fondsenwerver een zo compleet mogelijk plaatje van de vakdocenten. Aansluitend volgt een examen.

De opleiding fondsenwerver A wordt ook aangeboden: de eerste sessie is op 3 oktober 2019.

Tweedaagse topcolleges

Er staan dit najaar drie topcolleges op het programma: in september begint de tweedaagse college strategische fondsenwerving, in oktober volgt een oriëntatiecursus fondsenwerving en in november wordt er geëindigd met een topcollege financiële verslaglegging. Meer informatie over deze tweedaagse topcolleges is te vinden op de site van 3F-Academy, of op de evenementenpagina van Vakblad fondsenwerving.

Workshops

Voor iedereen die weinig tijd heeft maar wel op zoek is naar meer verdieping biedt het opleidingsinstituut workshops aan. Alle workshops worden gegeven door specialisten uit het vak. Leer wervend schrijven (19 september), acties en evenementen bedenken en organiseren (31 oktober) of sponsoring en samenwerken met bedrijven (7 november).

Voor meer informatie en opgeven ga naar https://www.3f-academy.nl/

Korting met het Vakblad fondsenwerving

Betalende abonnees van Vakblad fondsenwerving kunnen in 2019 gebruik maken van diverse kortingen op de verschillende opleidingen van de 3F-Academy. De voorwaarden van de 3F-Academy zijn van toepassing.

  • Workshops – €100 korting
  • Topcollege – €150 korting
  • Introductiecursus – €200 korting
  • A-opleiding – €300 korting
  • B-opleiding - €600 korting
Meer over 3F-Academy

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close