Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

18.270 nieuwe donateurs KWF Kankerbestrijding na 'Nederland staat op tegen kanker'

20 mei 2019

Tijdens de tv-show 'Nederland staat op tegen kanker' zijn ruim 18 duizend mensen donateur geworden van KWF Kankerbestrijding. Vanaf de Parade in Den Bosch kwamen veel bekende en onbekende Nederlanders in actie voor de non-profit en riepen zij televisiekijkend Nederland op om donateur te worden.

Het menselijk lint tijdens de actieavond 'Nederland staat op tegen kanker' - Den Bosch.
Het menselijk lint tijdens de actieavond 'Nederland staat op tegen kanker' - Den Bosch. © KWF Kankerbestrijding

door Redactie Vf

Daarnaast leverde het menselijk lint door het centrum van Den Bosch bijna 80 duizend euro op. Iedere persoon in het lint stond met een foto van een overleden dierbare om hen te herdenken en aandacht te vragen voor door kanker getroffen mensen.

'Ik ben heel dankbaar dat Nederland vanavond zo massaal in actie is gekomen', zei Johan van de Gronden, de directeur van KWF. 'Dankzij deze 18.270 nieuwe donateurs kunnen we de volgende doorbraken in kankeronderzoek mogelijk maken.'

Bij de Parade in Den Bosch waren veel BN'ers aanwezig. Er waren optredens van o.a. Glennis Grace en Davina Michelle, Frans Bauer en Kjeld Nuis stonden als levende standbeelden op het podium en Nicolette Kluijver en Albert Verlinde stonden in het menselijk lint.

Meer over KWF Kankerbestrijding

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close