Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Goede Doelen Nederland viert dit jaar 25e verjaardag

Kort & Goed

13 mei 2019

Brancheorganisatie Goede Doelen Nederland mag aankomende november 25 kaarsjes uitblazen. In die kwart eeuw is ze uitgegroeid tot het aanspreekpunt namens, voor en over goede doelen in Nederland.

Logo Goede Doelen Nederland ter ere van 25-jarig jubileum.
Logo Goede Doelen Nederland ter ere van 25-jarig jubileum. © Goede Doelen Nederland

door Redactie Vf

De brancheorganisatie viert haar verjaardag op 1 november in het BIMHUIS in Amsterdam, samen met haar leden, samenwerkingspartners, leveranciers en (oud)medewerkers. Daar wordt een congres georganiseerd over ‘goed doen’, nu en in de toekomst. Op de gastenlijst staan een aantal inspirerende sprekers.

VFI

Goede Doelen Nederland ontstond op 3 november 1994 toen twaalf goede doelen zich verenigden in VFI (de Vereniging van Fondsenwervende Instellingen). Met het nieuwe platform bundelden zij de krachten voor een centraal aanspreekpunt voor banken, politiek, overheid en pers. Vier jaar geleden veranderde de naam naar Goede Doelen Nederland. Inmiddels heeft de organisatie ruim 170 goede doelen onder haar hoede.

Logo

Vanwege het jubileum heeft GDN haar logo feestelijk aangepast. Het programma van het verjaardagscongres wordt de komende periode verder uitgewerkt en ingevuld. Er is een webpagina gelanceerd waar alle aankondigingen en nieuwsberichten rondom het jubileum zullen verschijnen. 

 

 

Meer over Goede Doelen Nederland

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close