Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Vakmedia The Fundraiser & De Dikke Blauwe fuseren

Kort & Goed

1 mei 2019

Op 29 april 2019 bericht www.dedikkeblauwe.nl dat De Dikke Blauwe en The Fundraiser zullen worden samengevoegd tot één uitgave, zowel in print als digitaal.

door Redactie Vf

De Dikke Blauwe: 'Het wordt een horizontale uitgave met een verticale hoek voor fondsenwerving en marketing.'

Hoofdredacteur van The Fundraiser, Renée Steenbergen, legt haar functie per 1 mei neer, om zich op haar boek en haar transnationale onderzoek te richten. Dat is deels een vervolg op haar Research Fellowship aan de Universiteit Utrecht van 2014 tot en met 2018.

Daarnaast maakt zij op www.reneesteenbergen.com bekend dat ze, met steun van het Mondriaan Fonds, aan een nieuw boek werkt: Geven (voor Kunst) is Politiek... Het wordt een vervolg op haar veelgelezen standaardwerk De Nieuwe Mecenas, dat uitkwam in 2008.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close