Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Samenwerking 3F-Academy en Vf: flinke korting op studies

Kort & Goed

11 april 2019

Het opleidingsinstituut voor fondsenwervers 3F-Academy werkt samen met het Vakblad fondsenwerving. Abonnees van het Vakblad kunnen gebruikmaken van verschillende kortingen op de opleidingen die door het instituut worden georganiseerd.

Logo van 3F Academy.
Logo van 3F Academy.

door Redactie Vf

Aanbod

De 3F-Academy biedt meerdaagse opleidingen en eendaagse workshops aan op het gebied van fondsenwerving. Zo geeft het instituut voor Financiën, Filantropie en Fondsenwerving (3F) een tweedaagse introductiecursus voor startende fondsenwervers, waarbij cursisten een ‘complete helikopterblik’ op het financiële speelveld krijgen. Er wordt onder andere gefocust op het aanspreken van de juiste doelgroepen, wervingstechnieken en de professionele ontwikkeling van een structurele extra geldstroom.

Cursisten die de oriëntatie volbracht hebben, kunnen direct doorstromen naar de opleiding Fondsenwerving A. Daarbij leren ze hoe organisaties op een professionele manier fondsen kunnen werven en beheren. Met die kennis kunnen zij, op termijn, organisaties op wervingsbeleid adviseren. Tijdens de vervolgcursus, Fondsenwerving B, ligt het zwaartepunt op het strategisch uitdenken en schrijven van beleidsplannen.

Kortingen

Vakbladabonnees krijgen een korting van € 200,- op de introductiecursus. De meerdaagse opleidingen zijn voor lezers € 300,- (A-opleiding) of € 600,- (B-opleiding) goedkoper. De korting op workshops en topcolleges is respectievelijk € 100,- en € 150,-.

Wil je je met korting inschrijven bij een 3F-Academy cursus? Houd dan je Vf-accountnummer bij de hand. Abonnees kunnen die vinden in hun profiel op de site van Vakblad fondsenwerving. De algemene voorwaarden van de 3F-Academy blijven van toepassing bij inschrijving voor een opleiding of cursus.

Kijk voor het aanbod van opleidingen en workshops op www.3f-academy.nl/.

Meer over 3F-Academy

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close