Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Spieren voor Spieren Gala brengt bijna 1,9 miljoen op

Kort & Goed

8 april 2019

Een middagje schaatsen met Sven Kramer winnen? Of golfen met Marco van Basten? Een etappe van de Tour de France volgen vanuit de ploegleidersauto van Jumbo Visma? Of – klapper van de avond – een verblijf met tien gasten op een luxe jacht? De aanwezigen van het Spieren voor Spieren Gala konden, bij wijze van een vernieuwend fondsenwervend concept, meedingen om deze en meer prijzen. De opbrengst die op het Gala gepresenteerd werd mocht er zijn: er werd bijna 1,9 miljoen euro opgehaald.

De hoofdambassadeurs van Spieren voor Spieren met de cheque.
De hoofdambassadeurs van Spieren voor Spieren met de cheque. © Spieren voor Spieren

door Redactie Vf

Het Gala werd zaterdag 6 april voor de vijftiende keer gehouden. De presentatie was in handen van Dione de Graaff. Daarnaast waren vele prominenten aanwezig uit het bedrijfsleven en de sportwereld, waaronder hoofdambassadeur Sven Kramer, ere-ambassadeurs Truus en Louis van Gaal en beschermheer Ronald de Boer. Trijntje Oosterhuis en Ali B luisterden de avond op met optredens.

Het goede doel gaat de opbrengst investeren in wetenschappelijk onderzoek, diagnose, behandeling en zorg ten behoeve van kinderen met een spierziekte, in het Kindercentrum van het UMC Utrecht. Onder het motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ heeft Spieren voor Spieren veel Nederlandse topsporters aan zich kunnen binden.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close