Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakblad fondsenwerving doet met liveblog verslag van Vakdag

27 maart 2019

Morgenochtend openen de deuren van de Kuip voor heel fondsenwervend Nederland voor de twaalfde editie van de Nationale Vakdag fondsenwerving – en natuurlijk is het Vakblad erbij. Ons redactieteam zal gedurende de dag een liveblog bijhouden.

Poort van het Maasgebouw tijdens de editie van 2018.
Poort van het Maasgebouw tijdens de editie van 2018. © Vakblad fondsenwerving

door Redactie Vf

We doen morgen, met tekst en foto, verslag van de Vakdag en alles wat erbij hoort. We zijn bij de belangrijkste presentaties, staan op de beursvloer en gaan in gesprek met bezoekers – en schrijven erover terwijl het gebeurt.

Dus kunt u donderdag niet in levenden lijve in de Kuip zijn? Of wilt u op afstand de sfeer proeven? Vanaf donderdagochtend 28 maart om 8.00 is ons verslag te volgen via de homepage van de Vakblad-site: fondsenwerving.nl.

#VakdagFW19 

Gaat u wel naar de Kuip? Dan kunt u ons helpen! Deel uw ervaringen en meningen op sociale media met de hashtag #VakdagFW19.

Meer over Vakdag Fondsenwerving vakdag 2019 Liveblog

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close