Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Harmienke Kloeze benoemd tot directeur-bestuurder CBF

Kort & Goed

14 maart 2019

De raad van toezicht van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) heeft Harmienke Kloeze per 15 mei 2019 benoemd tot directeur-bestuurder van de toezichthouder.

Harmienke Kloeze.
Harmienke Kloeze.

door Redactie Vf

Kloeze is van huis uit psychologe en al jarenlang actief in de goededoelenwereld. Haar carrière in die wereld begon bij Slachtofferhulp Nederland. Vervolgens was ze geruime tijd directeur van Make-A-Wish Nederland, waarna ze een overstap maakte naar Make-A-Wish International. 

Daarnaast was ze betrokken bij het bestuurlijk overleg met betrekking tot de inrichting van het Erkenningsstelsel. Doordat ze zitting had in de raad van toezicht van dat project kent ze het CBF goed.

Benoeming

Jos van Lange, voorzitter van de raad van toezicht is blij met de benoeming van Kloeze. ‘Zij beschikt over zeer ruime ervaring in de wereld van de goede doelen en is ook goed bekend met het CBF. Met de benoeming van Harmienke Kloeze is voorzien in de continuïteit en stabiliteit van de activiteiten van het CBF. Zij volgt Roline de Wilde op die de afgelopen drie jaar op uitstekende wijze vorm heeft gegeven aan het CBF als ontwikkelgerichte toezichthouder. Wij wensen Harmienke veel succes en plezier bij het verder vormgeven van het toezicht op de Erkende Goede Doelen in ons land.’

‘De positie van het CBF is de afgelopen drie jaar versterkt’, aldus Kloeze, ‘en de organisatie is nog volop in ontwikkeling. Ik wil graag dat wat bereikt is vasthouden en erop voortbouwen, zodat ook de sector zelf daarmee versterkt wordt.’

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close