Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

NLFL en Sublime FM zoeken ondernemers voor meet-up start-up platform

Kort & Goed

7 maart 2019

Nederland Filantropieland lanceert, samen met radiozender Sublime FM, binnenkort het sociale startup-platform goedgoeddoen.nl. Samen met een stel maatschappelijk partners bieden ze een gratis ontwikkelprogramma aan startende initiatieven, met het doel om sociale en duurzame innovatie in Nederland te stimuleren. De oprichters van het platform willen graag een eerste ontmoeting tussen het platform en ondernemers met ideeën om de wereld te verbeteren organiseren. De bijeenkomst zal gehouden worden op 27 maart 2019 in Impact City, Den Haag.

Peertje waar een blaadje uit groeit.
Peertje waar een blaadje uit groeit. © Pexels

door Redactie Vf

Om een goed te kunnen beginnen hebben startende initiatieven vaak een duwtje in de rug nodig. De deelnemers aan het platform (Stichting The GreenBox, +Zin, Sublime Doing, Nederland Filantropieland en Start Lean Funding) zetten hun kennis en ervaring belangeloos in om goede wereldverbeterende ideeën te helpen verwezenlijken.

Het platform is daarom naarstig op zoek naar nieuwe ondernemers, filantropen of activisten om kennis mee te maken. Van de aanwezige initiatieven zullen de vier meest veelbelovende geselecteerd worden voor het gratis ontwikkelprogramma. Met deze starters wordt over een periode van een half tot 2 jaar intensief samengewerkt, op het gebied van resources, financiering, media, medewerkers en ondernemingsvorm.

De inschrijving voor het platform en het programma is geopend: aanmelden voor de meet-up kan via goedgoeddoen.nl.

Meer over Goed Goed Doen Innovatie

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close