Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

De Maarten van der Weijden Foundation tekent nieuw contract met iRaiser

Kort & Goed

22 februari 2019

Tijdens de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden is er via de gelijknamige foundation ruim 5 miljoen euro opgehaald voor verschillende onderzoeken naar kanker. Een groot deel van deze donaties is via het online donatieplatform van iRaiser gedaan.

Links Maarten van der Weijden. 
Rechts Jonas Hoving en  Leontine Vreeke van iRaiser
Links Maarten van der Weijden. Rechts Jonas Hoving en Leontine Vreeke van iRaiser © iRaiser

door Redactie Vf

De Maarten van der Weijden Foundation wil de komende jaren meer fondsenwervende activiteiten gaan opzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Voor deze nieuwe ontwikkelingen heeft de stichting wederom gekozen voor het platform van iRaiser om haar hierbij te ondersteunen.

Maarten van der Weijden zegt: “Na het succes van 2018 heb ik het volste vertrouwen dat iRaiser ons ook in de komende jaren geweldig zal ondersteunen. De medewerkers zijn zeer betrokken, het is prettig samenwerken en de mogelijkheden van het platform passen uitstekend bij onze ambities voor de toekomst. Wij zijn erg blij dat we door sponsors dergelijke overeenkomsten kunnen sluiten. Hierdoor kunnen wij onze belofte aan de donateurs, dat 100% van de donaties naar het onderzoek gaat, ook blijven waarmaken.”

“Natuurlijk zijn wij ontzettend trots dat wij de komende jaren de Maarten van der Weijden Foundation blijven ondersteunen Nu is er een meerjarig contract getekend, hieruit blijkt het in ons gestelde vertrouwen. Onze Sales Manager Leontine Vreeke heeft in meerdere gesprekken met Maarten goed kunnen zien waar zijn ambities liggen en kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn van ons vernieuwde platform. Wij kijken er als team enorm naar uit om een bijdrage te mogen leveren aan zo een belangrijk doel”, aldus Jonas Hoving, Country Manager Nederland iRaiser.

De Maarten van der Weijden Foundation en iRaiser werken samen aan een vernieuwd donatieplatform voor de stichting welke in het eerste kwartaal van 2019 live zal gaan.

Meer over iRaiser Maarten van der Weijden Foundation

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close