Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Marion Koopman nieuw bestuurslid bij Natuurmonumenten

28 december 2018

Natuurmonumenten verwelkomt Marion Koopman in het bestuur. De ledenraad van Natuurmonumenten benoemde Koopman recent als nieuw bestuurslid.

Marion Koopman - bestuurslid bij Natuurmonumenten
Marion Koopman - bestuurslid bij Natuurmonumenten

door Redactie Vf

Marion Koopman (1968) is als bestuurslid aangetrokken vanwege haar expertise op het gebied van innovatie en organisatiecultuur. Koopman: “In een wereld van digitaliteit en versnelling zoeken steeds meer mensen naar verstilling en rust. En dit is waar natuurgebieden en natuurmonumenten een essentiële rol vervullen. Het is daarom een grote eer om in het bestuur van één van de meest gewaardeerde verenigingen met hart voor de natuur te mogen toetreden“

Koopmans is CEO van de Greenhouse Group, één van de grootste digital marketing bureaus in Nederland. Eerder was ze directeur van Hi Mobile en XS4ALL.Verder is ze voorzitter van de VEA - de branchevereniging voor reclame in Nederland - en zit ze in het bestuur van Hart van Vrouwen.

Koopmans studeerde aan de Hogere Hotelschool en vervolgens economie aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close