Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

FondsenBoek en FondsenDigitaal 2019

Kort & Goed

11 december 2018

Zo'n beetje iedereen die betrokken is bij het aanvragen van bijdragen van fondsen kent wel het FondsenBoek. Goed nieuws: de nieuwe herziene editie 2019 bevat maar liefst drieëntwintig procent meer instellingen dan de vorige. 

Cover Fondsenboek 2019
Cover Fondsenboek 2019 © Walburg Pers

door Redactie Vf

De wettelijke publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële gegevens, openbaar maken. Daardoor kunnen FondsenBoek en FondsenDigitaal steeds meer relevante informatie bieden, waarmee de kans op een match tussen fondsenwervers en geldgevers wordt vergroot.

Fondsenwervers die met scherp willen schieten met hun aanvragen vinden er alle mogelijke munitie. Zoeken kan eenvoudig op rubriek, trefwoord, aandachtsgebied, plaats of naam. In FondsenDigitaal helpen de slimme schermindeling, de snelle zoekfunctie en de trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten je op weg. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen en de zo belangrijke aanvraagprocedures.

Vanaf deze week zijn het boek en de digitale versie beschikbaar voor een bedrag vanaf
€ 54,90. Goed beschouwd geen geld voor de enorme hoeveelheid nuttige informatie die je daarvoor krijgt als fondsenwerver.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close