Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Monique van Oers treedt toe tot raad van toezicht CBF

29 november 2018

Monique van Oers, Directeur Juridische Zaken van de ACM, treedt per 29 november toe tot de raad van toezicht van het CBF.

Monique van Oers, Directeur Juridische Zaken van de ACM
Monique van Oers, Directeur Juridische Zaken van de ACM

door Redactie Vf

Directeur Juridische Zaken van de ACM, Monique van Oers (52), treedt per 29 november toe tot de raad van toezicht van het CBF, Toezichthouder Goede Doelen. Zij volgt daarmee in de raad van toezicht Bernadette van Buchem op.

Jurist Van Oers werkte van 1999 tot 2013 in diverse functies bij de NMa, de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Na de fusie tot ACM, Autoriteit Consument en Markt in 2013, ging ze bij de ACM verder als directeur Juridische Zaken.

Over haar lidmaatschap van de RvT zegt zij:

“In onze samenleving verrichten goede doelen veel belangrijk werk. Het CBF zorgt ervoor dat mensen gerust kunnen doneren aan Erkende Goede Doelen. Ik vind het eervol en een enorme stimulans om hieraan een bijdrage te kunnen leveren.”

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close