Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

War Child komt met podcast Damien Rice op Internationale Dag van de Vrede

21 september 2018

Vandaag, op de Internationale Dag van de Vrede, lanceert War Child een unieke podcast: de Warcast.

Just Listen
Just Listen © War Child

door Redactie Vf

Vandaag, op de Internationale Dag van de Vrede, lanceert War Child een unieke podcast: de Warcast. In samenwerking met onder meer singer-songwriter Damien Rice, dj Michiel Veenstra en Spotify vraagt de organisatie het publiek te luisteren naar de ongehoorde verhalen van oorlogskinderen. Aan deze productie werkten ook belangeloos mee Creative agency Being There, Soundcircus Kees Kroot, regisseur Bram Schouw, productiemaatschappij Bonkers, Buddy Filmproject en vertelstem Roderick Veelo.

De Warcast volgt het verhaal van Jasmine (8) uit Syrië. Dankzij de 3D-geluidstechniek ervaart de luisteraar op een ruimtelijke manier wat kinderen moeten doorstaan in oorlogsgebieden en op hun vlucht naar vrede. Er is bewust gekozen voor de vorm van een Podcast omdat het gebrek aan beeld dwingt om echt naar deze kinderen te luisteren.

De Ierse singer-songwriter Damien Rice heeft speciaal voor de podcast drie nummers opgenomen in 3d-audio. De Warcast is vanaf nu te beluisteren via Spotify en op de website van War Child.

Bron: War Child

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close